Inte inloggad
Vi fick reda på att du inte har registrerat ännu.
Slösa inte tid, starta din resa med oss!

Genom att registrera dig på SkaTill.se, har du tillgång till medlemmarnas profil, gömda innehåll och du kommer att kunna åka på resor eller skapa egna resegrupper.

Vem kan registrera sig på SkaTill.se?

Alla är välkomna att registrera dig på SkaTill.se.

Hur mycket kostar det att bli medlem i SkaTill.se?

SkaTill.se är en gratistjänst för alla som älskar att resa.

Vad kan jag göra på SkaTill.se?

På SkaTill.se kan du bläddra och titta annanstans att gå. Ta reda på var majoriteten av resor. Har du någonsin undrat hur människor kommer att resa söderut? Nu kan du bara använda SkaTill.se till detta. Bläddra och hitta de hetaste trender i resandet bland din målgrupp.

Vad kan jag göra?

På SkaTill.se kan du träffa resenärer kommer till samma destination som du. Du kanske känner till dem före avgång så att du kan träffa och ha kul under helgen. Varför vänta med att lära känna tills du kommer till din destination. Börja tidigt idag gjennonm SkaTill.se. Du hittar också en hel mängd information om ditt resmål i form av recensioner och bilder. Gör en god forskning om ditt resmål genom SkaTill.se innan du bokar din resa. Du kan kommunicera med personer som redan har varit i din destination och ställa frågor till dem som har direkt erfarenhet av destinationen.

Hur kan jag hålla uppdaterad med de människor som kommer att resa till samma destination som jag?

När du loggar in på ditt konto SkaTill.se hittar du en anmälan på första sidan, som endast kommer att visa nyheter / aktiviteter som är relaterade till dina resor. Du kan välja vilka resor du vill se information om hur du använder rutan längst till vänster (blå ruta). Hur du kommer alltid att vara uppdaterad med Vem ska till samma destination. Dessa nyheter sida visas även nyheter och händelser från dina vänner och dina reskamrater. Läsa in bilderna kommer att visas i nyheter. Andra medlemmar som har laddat upp foton och kommentarer om ditt resmål, kan du också enkelt hittas genom att använda meddelandetjänster system byggt på SkaTill.se.

Vad är en resa grupp?

En resa grupp är resan av en person (er). Här all information om flygningen visas. En resa grupp kan användas för att samla ihop en grupp vänner / bekanta som reser tillsammans. Den som är medlem i samma Travel Group kommer att resa tillsammans. Med andra ord, vårt parti bestående av dina medresenärer. Detta är att ha en plats där ditt parti kan mötas, diskutera saker, ladda upp bilder och kummunisere mer effektivt med varandra före resan. Hur kommer resenärer känner till vem du ska gå med. Travel Group kan också användas för repatriering att dela foton och sammanfatta resan / tur. När du kommer tillbaka från din resa är det rekommenderat att du laddar upp bilder från din destination så att andra medlemmar till samma resmål som du kan se vad de kan förvänta sig. Skriv tips och recension på destinationen för att fånga din resa. Detta kan hjälpa andra resenärer. Dela med dig av dina erfarenheter!

Hur kan jag skapa en resa grupp?

Alla som skapar / lägger till en resa SkaTill.se får automatiskt en rese-grupp. När du skapar en resa grupp kommer att ha en fråga om hur många du kommer att resa med. Resa med 4 st mulighten du bjuda in dina fyra vänner till din medresenärer, så de kommer att inbjudas att delta i din grupp. Du kan annars hitta dina vänners gruppresor utan att skapa din egen och sök / be till vårt parti. Det är tur ledare för en resa grupp som sedan avgör om du verkligen är på resa samman och därmed har rätt att acceptera eller avböja din förfrågan att gå med i gruppresan.